motor cautare super-clip

Loading

Lirix Tv by: Lyrics et prosa

Artisti de top

Boney M

   Boney M. este un grup de muzică pop creat de producătorul vest-german Frank Farian, a cărui perioadă de glorie a fost sfârșitul anilor '70. Au fost unul dintre puținele grupuri occidentale din acea perioadă (ABBA mai e unul din ele) care au devenit populare în regiuni precum Africa, țările arabe, Iran, Asia de sud-est, Europa de est.Membrii originali ai formației au fost Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell.
   Frank Farian (Franz Reuther), un cântăreț german de șlagăre, nemulțumit de melodiile pe care le cânta, înregistrează în decembrie 1974 un single Baby Do You Wanna Bump?. Melodia este difuzată ca fiind interpretată de Boney M, și devine un succes în Olanda și Belgia. Farian decide să angajeze o trupă care să devină imaginea grupului în aparițiile TV și spectacole. O agenție de închiriere le găsește pe Maizie Williams (din Montserrat) și pe prietena ei jamaicană Sheyla Bonnick, precum și un dansator Mike. În 1975 o altă fată, Nathalie, se alătură, înlocuită apoi cu Claudja Barry. Sheila și Mike pleacă, iar Maizie Williams aduce un dansator exotic din Aruba, Bobby Farrell. Cântăreața Marcia Barrett din Jamaica se alătură grupului, care suferă încă o schimbare când Claudja Barry, sătulă să facă play-back, părăsește grupul în februarie 1976 pentru a urma o carieră solo. În final, Liz Mitchell, fosta solistă a trupei Les Humphries Singers, se alătură, componența devenind Maizie Williams, Marcia Barrett, Liz Mitchell and Bobby Farrell.

Albumul Take The Heat Off Me (1976) cu hiturile Daddy Cool şi Sunny
   În primul album, Take the Heat Off Me, Farian folosește doar vocile lui Liz Mitchell și Marcia Barrett, împreună cu vocea sa proprie, prelucrată în studio. Albumul nu are un succes deosebit, dar grupul dă spectacole în cluburi, discoteci, festivaluri, pentru a se face cunoscut. Totul se schimbă odată cu apariția lor live în spectacolul Musikladen, din 18 septembrie 1976, îmbrăcați în costumele care îi vor consacra. Săptămâna următoare melodia Daddy Cool ajunge pe locul 1 în topurile germane.
   In 1977 lansează al doilea album, Love for Sale, conținând hiturile Ma Baker și Belfast.

Albumul Nightflight to Venus (1978), cu hiturile Rivers of BabylonBrown Girl In The RingRasputin şi Painter Man
   În 1978 single-ul Rivers of Babylon devine nr.1 în topurile britanice și este inclus în următorul album, Nightflight to Venus, care conține și hiturile RasputinBrown Girl in the Ring și Painterman. Formația face un turneu în Uniunea Sovietică, care a contribuit la popularitatea lor în această parte al lumii, deși piesa Rasputin era oficial interzisă de autorități, datorită versurilor.
   Deși se știa că formația face play-back pe scenă, acest lucru nu a deranjat fanii din acea perioadă, spre deosebire de cazul Milli Vanilli, lansați tot de Farian, zece ani mai târziu.

Album Oceans of Fantasy (1979), cu hiturile Gotta Go HomeEl LuteI'm Born Again şi Bahama Mama
Al patrulea album, Oceans of Fantasy, este lansat în 1979, și are patru piese de succes, El LuteGotta Go HomeI'm Born Again și Bahama Mama. Înainte lansaseră alt hit, Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday, care însă nu a fost inclus în album.
The Magic of Boney M. - 20 Golden Hits, lansat în 1980, ajunge pe locul 1 în Regatul Unit.
Al cincilea album, Boonoonoonoos, este lansat în 1981; în acel moment Bobby Farrell nu mai făcea parte din grup, fiind dat afară datorită comportamentului instabil. Albumul se vinde bine, dar nu mai are același succes ca precedentele. Singurul hit este We Kill the World (Don't Kill the World).
Reggie Tsiboe este noul membru masculin al grupului, începând din 1982. Următoarele single-uri The Carnival Is Over șiJambo nu obțin succes, la fel și cel de-al șaptelea album, Ten Thousand Lightyears, din 1984. Grupul mai are un mic reviriment cu piesele Kalimba de Luna și Happy Song, ambele preluări după originalele cântate de Tony Esposito și Baby’s Gang.

Cvartetul clasic al Boney M, pe coperta unui album japonez, 1999
Începând din 1985 Farian nu mai acordă atenție grupului, ultimul album, Eye Dance, fiind neinspirat și dezamăgitor. În 1986, după celebrarea a 10 ani, formația se destramă.
În 1993 albumul Gold are vânzări record. După destrămare, diferiți membri ai grupului fac turnee, fiecare folosind siglaBoney M. Drepturile asupra folosirii numelui formației sunt controversate, fiind chiar procese între foști membri ai trupei și producător, Frank Farian.
În ianuarie 2009 Frank Farian a lansat un nou cântec denumit „Felicidad America (Obama Obama)” sub numele Boney M feat. Sherita O.& Yulee B. având 2 noi vocaliști. Acest cântec este o prelucare a clasicului Boney M din anii '80 cu noi vocaliști și versuri rescrise acum referindu-se la noul președinte al americii Barack Obama.
În decembrie 2010 Bobby Farrell a decedat.[1] 
                                                                                                                                            
Nazareth
Blaze Bayley-fost Iron Maiden
Nazareth, una dintre legendele rock ale anilor '70, revine în România pentru un concert, la aniversarea a patru ani de Hard Rock Cafe la Bucureşti.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat în primăvara acestui an, la 40 de ani de la apariţia primului lor material discografic (Nazareth,1971). "Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, conţine 11 piese noi şi s-a bucurat de success în Europa, Asia şi America de Sud. 

Balada "Love Hurts", care a făcut înconjurul lumii, câştigând Discul de Platină şi ocupând prima poziţie în topurile din Europa şi SUA, rămâne, însă, preferata publicului, chiar şi la 36 de ani de la lansare. 

Trupa britanică a fost înfiinţată în decembrie 1968 în Dunfermline, Scoţia, din cenuşa unei trupe semi-profesioniste locale, The Shadettes, de solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V şi The Red Hawks), basistul Pete Agnew şi bateristul Darrell Sweet.

Formaţia Trooper cântă în deschiderea concertului Nazareth. Aceasta se află în topul preferinţelor formaţiilor străine, când vine vorba de acordarea statutului de opening act unui grup din peisajul muzical autohton. Trupa a mai cântat înaintea unor nume grele precum Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest sau Manowar. 


Sursa: Port.ro , Bestmusic
                                                                                                                                                                 


  ,,Lady Gaga"-o curiozitate sau un artist desavarsit !?


   Artistul desavarsit nu este dupa parerea mea,cel ce copiaza ci cel care atunci cand copiaza este mai bun decat originalul ! Hai ia o pauza si vizualizeaza :


Ti-a placut ?
Sigur ca da,nu sti pe cine copiaza,pe Madona? Daca da atunci a intrecut-o si Madona poate sa fie mandra!


   Este un mister cine este Lady Gaga pana la urma,pentru ca are tot ce vrea ea,si voce si inteligenta coregrafica !
Lady Gaga - Bad Romance from LadyGagaOfficial on Vimeo.
                                                           


Dar hai mai ia o pauza si ...


 Cuvintele mele nu inseamna nimic dar efortul regasit in videoclipurile ei ar putea spune multe lucruri !

                                         Sursa: ro7art

Pentru fani! Accesati situl oficial: 


Official Website of Lady Gaga. Born This Way Available Everywhere Now.
                                                          www.ladygaga.com
  • Photos
  • Videos
  • Store
  • News
  •