motor cautare super-clip

Loading

Lirix Tv by: Lyrics et prosa

duminică, 10 noiembrie 2013

Loredana Groza

O artista adevarata !

   Vesnic tanara si frumoasa,plina de exuberanta scenica,cred eu ca si in viata de zi cu zi, consider ca este un talent genial al muzicii romanesti.
   O doamna a scenei care a reusit sa combine diverse genuri muzicale cu genul etno autohton,transformand intr-un adevarat show orice spectacol.Nu poate fi comparata cu nici un star national sau international,pentru ca ,zic eu,ar fi o adevarata ofensa la adresa ei,Loredana este Loredana-unica! Madona ar putea sa-i copieze repertoriul si cred ca ar fi benefica pentru ea-o adevarata relansare.
   Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Onești, județul Bacău.A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Onești. Printre pasiunile sale din școala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul școlii din clasa a V-a ), handbalul și învățătura.În 1984 a fost admisă cu nota 9,95 la Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Onești, fiind prima pe liste. A câștigat Premiul I la Festivalul regional „Retorta de cristal” (1984), iar la nici 14 ani, la faza națională a concursului „Cântarea României” de la Focșani, a fost remarcată de Dumitru Moroșanu și Jolt Kerestely, care au chemat-o la București să participe la preselecția concursului „Steaua fără nume”, deși vârsta minimă acceptată prin regulament era de 17 ani. Pentru a putea participa la acest concurs a fost nevoită să nu-și spună vârsta (având la acea dată doar 14 ani). A concurat cu Ramona Bădescu și Camelia Florescu. A câștigat „Steaua fără nume” în toate fazele lui, ultima etapă fiind în 1986. Probele au fost destul de dure: dicție, recitare, cântat doar cu pianul, apoi cu orchestra Radiodifuziunii Române, un duet cu o vedetă consacrată (Loredana va cânta în duet cu Dorin Anastasiu).La 16 ani, în 1986, participă pentru prima oară la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia (27 - 31 august), unde câștigă „Marele Premiu", fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria festivalului. A interpretat două cântece în primă audiție care au devenit în scurt timp șlagăre: „Mă întreb ce să fac?”
 În următoarea perioadă (1986-87), Marius Țeicu îi va încredința spre interpretare melodiile „Când iubești”, „Să nu-mi spui bun rămas”, „Nu pot trăi fără dor”, „Cine crede în iubire?”, toate devenind șlagăre de succes.
   Sunt multe de scris despre biografia Loredanei,probabil un sit intreg nu ar fi de ajuns,la experienta ei foarte bogata.Sa mai spunem doar ca demonstreaza totale dezinhibitii si...in 2000 Loredana a colaborat cu formața Șuie Paparude, fiind invitată să cânte două piese de pe albumul „Urban”iar in toamna aceluiași an Loredana pozează în numărul aniversar al revistei Playboy, care s-a vândut în peste 150.000 de exemplare. Ședința foto a avut loc în Grecia, pe insula Santorini.
   Editorul de la acea vreme al revistei pentru bărbaţi şi-a adus aminte cum a decurs şedinţa foto cu Loredana Grozza dar şi negocierea onorariului, mai ales că cei doi erau prieteni.
"Cu ea, fiind prieteni, a fost, totuşi, cea mai grea negociere. Ne-am întâlnit mai bine de jumătate de an, ca să discutăm. Când, în fine, am convins-o, am făcut poze cu ea şi la Bucureşti, dar şi în Grecia. Acolo, a pozat inclusiv în curtea unei mănăstiri, ce părea abandonată. În realitate, călugării erau toţi în livadă, să culeagă măsline. Loredana a stabilit recordul de tiraj al oricărei reviste glossy din România: 143.500 exemplare", a povestit Dan Silviu Boerescu.
   Este căsătorită de 15 ani cu producătorul Andrei Boncea, cu care are împreună o fată, Elena, în vârstă de 14 ani.
   Loredana Groza a fost bătută cu bestialitate de partenerul orbit de gelozie. Artista a scăpat din mânile lui cu un ochi vânăt şi buza spartă, scrie Cancan.ro.
Amatoare de amor sado-maso, Loredana a fost legată de pat şI abandonată astfel. În momentul în care a găsit-o aşa, bărbatul ei a înţeles ce se întâmplă şi, cu mintea întunecată de furie, i-a aplicat o corecţie fizică greu de uitat. Din fericire, scena este ruptă din scenariul filmului "Minte-mă frumos" în care Loredana interpretează rolul cofetarei-şefe, patroană a Academiei de Ciocolată.
    Asa cum am mai spus se pot spune multe despre Loredana Groza si sigur se vor scrie in majoritatea publicatiilor,nici nu are cum dar numai de bine si cu zambetul pe buze, asemeni zambetului ei frumos care ne bucura cu fiecare aparitie dezinvolta.
    Aceasta este Loredana ,un om care sa nascut artist si care se autoperfectioneaza in permanenta !

                                                                                             Black Sirius