motor cautare super-clip

Loading

Lirix Tv by: Lyrics et prosa

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Antonia - Marabou

Antonia revelatia anului 2013

   Frunoasa Antonia in varsta de 23 de ani,pe numele real de Antonia Iacobescu,pe cand avea doar 5 ani a emigrat impreuna cu parintii in S.U.A.La varsta de 9 ani lua lectii de canto,practicand in acelasi timp si modelingul,astfel ca in jurul varstei de 10 ani a aparut in reviste pentru copii din Los Angeles.
   Antonia a aparut intr-un videoclip  inainte sa fie vedeta in calitate de dansatoare.Vezi imaginea alaturata
   Denise Iacobescu-mama Antoniei,ambitioasa se pare,desii avea probleme cu actele in S.U.A,se muta in alt stat iar in urma detentiei pentru emigrare ilegala,Denise-6 luni si Antonia-3 luni,acestea sunt repatriate in Romania cu interdicta pe viata de a mai calca in S.U.A.
   La 20 de ani se casatoreste cu  Vincenzo Castellano nepotul patronului unui local de fite din Bucuresti.In 2010 devine mama unei fetite-Maya Rosaria.
   La 23 de ani cei doi Antonia si Vicenzo divorteaza si se pare ca este de un bun augur pentru cariera sa muzicala!
   Se pare ca pana acum majoritatea melodiilor sale sunt adevarate hituri si nu este de mirare ca a ajuns sa fie indragita de milioane de fani in intreaga lume!
   Felicitari Antonia,fetita ta va fi mandra,daca inca nu constientizeaza asta si acum,de frumoasa sa mama.Vezi video clipul Marabou care la data editarii acestui articol a acumulat deja: 8.837.700 de vizualizari.
      Personal prevad o cariera cel putin la fel de stralucita ca si a Madonei,diverse publicatii de prestigiu deja postand-o pe prima pagina.
  
    Vizualizati si alte fotografii cu Antonia:

    Pot fi vizualizate si alte hituri cu Antonia pe televizorul sitului cautand cu ajutorul sagetilor laterale.

                                                                                                 Black Sirius