motor cautare super-clip

Loading

Lirix Tv by: Lyrics et prosa

vineri, 4 noiembrie 2011

Dedicatii muzicale gratuite

                                             Dedicatii muzicale gratuite

 Nu este de facut mare lucru pe acest blog,il deschizi si te uiti la videoclipurile prezentate,iar daca esti supra saturat de anumite melodi,ai posibilitatea derularii pana gasesti melodia preferata!
   Inregistreazate ca si membru si ai posibilitatea de-a posta comentariile tale in articolele ce apar si chiar poti face propuneri pentru intocmirea unui,, Top 100" cu cele mai reusite videoclipuri aparute de-a lungul timpului din toate genurile muzicale pe care-l voi denumii: ,,MondoClipTop100"- ,,MCT100" , care va fi personalizat si publicat pe ,,Superclip.tv"! Editarea video in vederea aparitiei se va actualiza pentru moment lunar.Nominalizarile tale pentru,, top"pot fi facute in cadrul comentariilor de pe pagina ,,MCT100"-butonul urmator dupa pagina ,,Home".
   Poti face si dedicatii persoanelor dragi in sectiunea ,,Comentarii" din subsolul acestei postari,scriind pur si simplu cum vrei sa apara postarea pe ecranul videoclipului,de la cine catre cine,etc.,sau trimitand un mail la o.c.emilian@gmail.com,iar in urma verificarii unui moderator aceasta dedicatie va aparea pe monitorul tv de mai sus.Nu uita sa specifici si videoclipul unde doresti sa apara dedicatia,in caz contrar aceasta va fi publicata aleatoriu! Dedicatia va fi vizibila cel putin o luna ,din momentul publicarii si este deocamdata ,,free cost"!
  Pentru orice alte sugestii nu ezitati sa le postati in sectiunea ,,comentarii" si in rest va doresc :
                                                            Distractie placuta !
                                                                                                                 o.c.emilian